Ο Γιάννης Πετράκης πρέπει να αποφασίσει τον αντικαταστάτη του Χαλκιαδάκη

 

Χωρίς τον τραυματία Μπρούνο Χαλκιαδάκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ενώ, ερωτηματικό αποτελεί και ο Τζημόπουλος που θα προπονηθεί με την ομάδα το Σάββατο μετά από 15 ημέρες απουσίας. Ο διεθνής αμυντικός και στα δύο ματς της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας με το Περού για τα μπαράζ της πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018 (την πρόκριση πήρε το Περού) ήταν αναπληρωματικός και δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά η ταλαιπωρία από τόσο μεγάλα ταξίδια, σίγουρα επηρεάζει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο Γιάννης Πετράκης πρέπει να αποφασίσει τον αντικαταστάτη του Χαλκιαδάκη και βέβαια αφού μιλήσει με τον Τζημόπουλου να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μανθάτης όπως έδειξε και στα παιχνίδια με την Εθνική Ελπίδων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλλον ο κρητικός τεχνικός θα του εμπιστευτεί την θέση.

Βέβαια και ο Σολτάνι έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια βελτίωσης στην φυσική κατάσταση αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αν ο Τζημόπουλος κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τότε ο Σκόνδρας θα είναι ο παρτενέρ του Μιχαήλ και του Μαυροπάνου στην άμυνα.

Ο Πετράκης συνέστησε στους παίκτες του, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι, ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και παρότι έχει αρκετές απουσίες θα διεκδικήσει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.